2017. március 23., csütörtök

Roller 1 Ft NINCS MINIMÁLÁR - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Licitáló !  
Ismét szekrényürítés van !!! Mindent 1 Ft rol indítok, és nincs minimálár.
Jelen aukciomban egykori kedvenc Rollerünket találod. Új vásárlása miatt eladó !  
Kislányaim kinőtt ruháit, cipőit, csizmáit, papucsait, játékait árulom ! Lesznek majd felnőtt ruhák is, sajátom, a régi lakásunk csecsebecséit... amint az időm engedi munka , lányok és a háztartás mellett. Ruháinkat minden esetben Ausztriában , márkaboltokban vásárolom de Vannak Törökországból szerzett darabok , Olaszországból, és Angliából származóak is. Egy gyermek használja, mivel a 2 lány különböző stílust képvisel.  
Elsőosztályú minőség, folt, szakadás mentes. Ha mégis bármi probléma lenne , külön felhívom rá a figyelmet !! Minden darabot 1 Ft ról indítok. Licitet nem törlök, nem zárok hamarabb, és fix árasra sem teszem.  
Postázás !  
Vaterán belül bármi mehet a foxport kivételével. Hozzánk legközelebb Sopron van, oda pedig ritkán járok 
Személyesen Mosonmagyaróváron tudod tőlem átvenni a csomagot, ruhát, játékot stb...
2 hetente járok Magyarországra, és csak Magyarországról postázok. / Ausztriában élek, és mivel itt az Osztrákok nem vesznek használt ruhát a gyerekeiknek, ezért én itt próbálozom : )  Nem kell megilyedni, eddig mindenkinek küldtem a csomagot : ) Ha gyermekruhát, játékot cipőt vásárolsz és van módómban , teszek bele a gyermeked számára egy kis apróságot is : ) 
Ruhát, játékot és bármit amit vásárolsz félre tudom tenni gyesig, gyedig, családiig, fizetésig stb..  csak időben jelezd ! Termékeket össze várom, csak természetesen időben szólj, és ne nekem keljen téged keresnem. Mindenre hajlamos vagyok, és segítőkész !  
Nos ! Ha minden számodra megfelelő, kérkel csakis  akkor licitálj !  
Jó licitálást kívánok !  
Köszönöm szépen hogy benéztél, nézd meg a többi aukciómat is.  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-04-05 21:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése