2017. március 25., szombat

OLASZORSZÁG Spoleto Umbria gyöngyszeme, HOTEL ARCA*** 6 nap - Jelenlegi ára: 83 900 Ft


 
 
 
Hotel Arca***SPOLETO / Umbria/ Olaszország
Csodás város, Spoleto igazi közép-itáliai kincs. Sokáig a Pápai Állam egyik jelentős települése volt, mely ma is számos látnivalóval szolgál.
Spoleto szeretni való város. Az idelátogató kényelmét szolgálja a kiváló tájékoztatás: a brosúrák (külön a Don Matteo filmsorozat helyszíneit feltüntető térkép) és az utcasarkokon meglepő sűrűséggel elhelyezett eligazító táblák. A városszéli parkolókból a hegy belsejébe vezető több száz méter hosszú, liftekkel összekötött mozgó járdák segítik a nevezetességek gyors megközelítését. Bár itt is jelentősek a szintkülönbségek, mégis több lehetőség volt terek kialakítására, ahol elüldögélhet a fáradt turista egy-egy nagyobb templomi, múzeumi élmény után.
 
 
Az utalvány tartalma 2 személy részére:
 
6 nap/5 éj superior szobában
svédasztalos reggeli
parkolóhely
WI-FI
Érvényes 1 évig, szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve: Szilveszter, Húsvét hivatalos ünnepek. Foglalásban segitek.
Gyerekárat a szálloda tud adni.
Kérésre felteszek fix árban 2, 3, 4, 6, 7 éjszakás utalványt.
Willkommen im Hotel Arca
A Hotel Arca épülete Spoleto régi városfalának közelében található. A szálloda ingyenes parkolót is fenntart vendégei számára. A szállodában egy nagyszerű étterem és egy bár várja a vendégeket. A szálloda teraszáról az umbriai dombokra nyílik kilátás.
Az Albergo Arca felújított szobáiban légkondicionáló és saját fürdőszoba található. A vendégeket tiszta és csendes szobák várják.
Az Arca barátságos személyzete mindig rendelkezésre áll. A szobaszerviz a nap 24-órájában elérhető. A szállodában egy internet-pont is a vendégek kényelmét segíti.
A szálloda a Spoletóból kivezető út mentén fekszik. A Hotel Arca nagyszerű kiindulópont a környező városok felfedezésére, úgymint például Todi és Perugia.
A szálláshely szobáinak száma: 57.
Étterem
Nagy panoráma ablakok és a szép kilátás nyílik a hegyekre, a legjobb választás a helyi és a nemzeti konyha felfedez; s; re, valamint páratlan választék umbriai borokból.
 
 
A Mária mennybemenetele katedrális elhelyezkedése nem megszokott, nem magaslaton épült, sok-sok lépcső vezet le hozzá. 12. századi homlokzata, rózsaablakai lenyűgözők. A belső térben is folytatódik a csoda. A különböző színű márványokkal figurálisan kirakott padlózat maga is remekmű. Az Eroli kápolna Pinturicchio (1454– 1513) freskói szépek. A szentélyben Filippo Lippi (1406– 1469) gyönyörű – Szűz Mária életét bemutató, finom ecsetvonásokkal festett – freskói alatt csak ámulni-bámulni lehet. Ezek alkotása közben vesztette életét a quattrocento mestere, akinek síremléke is itt látható.
Umbria
Olaszország szívében, Róma szomszédságában fekszik Umbria tartománya. Fővárosa, Perugia, rengeteg látnivalót tartogat a turisták számára, és környéke sem hagyja hidegen a kíváncsiskodókat.
Umbria vidéke olajfákkal hímes, szőlővel borított, varázslatos hegyvidéki táj. A régió még nem hódolt be a turizmus zsarnokságának, a táj meglepően nagy része olyan, mintha észrevétlenül szállt volna el fölötte az idő.
Nem csak zöld mezők, hanem romantikus hegyvidékek is uralják az összképét e festői tartománynak, melyet Olaszország "zöld szívének" is neveznek. A középkori falvairól híres Umbria konyhája is, éppúgy mint a táj maga hű maradt önmagához az elmúlt évszázadokban. Az itt élő emberek szoros kapcsolata a természettel mind a mai napig változatlan; az asztalra leginkább az évszakok kínálta termésből válogatnak. Az értékes alapanyagokból készült helyi specialitások azonban Umbria határain kívül már nem egészen ugyanazt jelentik; az itt élő emberek számára fontos, hogy az étlapjukon szereplő egyszerű ételek a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával készüljenek: tartalmas levesek, kiváló húsok (különösen sertésből), házilag készített tészták, szarvasgomba-ételek. Nyáron és tavasszal inkább a zöldségfélék, ősztől pedig a vadászatok zsákmányai valamint a híres fekete szarvasgomba kerül előtérbe.
Monte Vettore 2476 m, kb 40 km- Spoleto
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 83 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-15 10:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése