2017. március 30., csütörtök

Spartan fitnesz labda 50 cm - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható, újszerű, 50 cm-es Spartan fitnesz labda, kihasználatlanság miatt. Összesen talán 3 hétig volt felfújva, túl kicsinek bizonyult számomra.
MPL/Foxpost/Webox csomagautomatai kézbesítés vagy postai küldemény, aktuális ár szerint. Ajánlott levélként nem tudom küldeni, mert : "2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. " Ha bármilyen egyéb postázási lehetőség érdekli, kérem jelezze.
A képek minden esetben megfelelnek a valóságnak. A színek megjelenítését esetenként lényegesen meghatározzák a fénykép készítésekor uralkodó fényviszonyok és a megtekintéshez használt monitor kalibrációja, kérem ezt vegyék figyelembe.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem még licitálás előtt tegyék fel, igyekszem minél gyorsabban és a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni. Beszámítás, csere, nem lehetséges. Kérem figyelmesen olvassák el a Szállítási feltételeket is! Több áru együttes vásárlása jelentősen kedvezőbb szállítási díjat jelent, csomagautomatánál csak egyszer kell kifizetni a szállítást az egyszerre vásárolt termékek után, ill.   súly alapú kedvezmény lép életbe a postai levél és csomag esetében.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-20 08:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése