2020. december 31., csütörtök

Parker Lady Classic Matte Denim Blue szett (arany) - Jelenlegi ára: 80 000 Ft


Parker Lady Classic Matte Denim Blue
Töltőirón és golyóstoll szett 1988-ból
Páratlan színvilág testesül meg ezen szettben. A tollat és töltőirónt élőben fürkészve nem lehet eldönteni, milyen színű: van, aki szerint kék, más szerint zöld, de van benne legalább ugyanennyi szürkés árnyalat. Ezen matt színek együttese a 14 karátos arany kiegészítőkkel olyan kombinációt alkot, mely egészen egyedülálló eleganciát és igényességet sugall. Továbbá azon kevés Classic szettek egyike, melyek érintetlen állapotban várják gazdájukat 1988 óta. A különleges gyűjtemény egyik legritkább ékszere a képeken látható minden kiegészítővel az Öné lehet. A hagyományos karton dobozba egy Parker tolltartót is elhelyezett a gyártó. Élőben a látvány szemet gyönyörködtető. Kipróbálná?
Az íróeszközökről néhány szó...
George Safford Parker, amerikai tollkereskedő megelégelte az általa forgalmazott íróeszközök minőségét. 1888-ban saját vállalkozást indított, megalkotva ezzel a világhírű Parker márkanevet. Néhány évtizeddel később útjára indult a Classic termékcsalád, mely újraértelmezte a minőség fogalmát. Gyári állapotukban várják új gazdájukat, így akár gyűjteménybe, magánhasználatra, vagy ajándékba, egy ilyen szett minden esetben tökéletes választás. Gyűjteményem néhány eladó darabját termékeimet áttekintve alaposabban is megismerheti. Kérem, tekintse meg a szettekről saját készítésű, nagy felbontású fotóimat is.
Átvétel
A szett Budapesten személyesen átvehető a Déli Pályaudvarnál, nyugodt körülmények között megtekinthető vásárlás előtt. Az ország egész területére díjmentesen postázom ajánlott, elsőbbségi küldeményként a szettet.
Galéria


Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 21:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése