2020. december 31., csütörtök

Hegyikristály karkötő + smaragd (729) - Jelenlegi ára: 3 450 Ft


Hegyikristály karkötő, középen smaragddal, rugalmas damilra fűzve.
Gyöngyök átmérője: 8 mm
Normálnál nagyobb méret.
Az ékszer természetes ásványból készült.
Smaragd
Jellegzetességei: A smaragd a folyamatok elindításának és a végtelen türelemnek a köve. Megerősíti az életkedvet, nagy az integritása. A sikeres szerelem köveként is ismert; családi boldogságot és lojalitást hoz. Erősíti az összhangot, a feltétel nélküli szeretetet, a párkapcsolatot és a barátságot. A smaragd egyensúlyban tartja a párkapcsolatot. Ha meg változtatja a színét, úgy tartják, az a hűtlenség jele. Megnyitja a szívcsakrát és nyugtató hatású az érzelmekre.
Ez a fizikai, érzelmi és szellemi egyensúlyt biztosít. Megsemmisíti a negativitást, és pozitív cselekedeteket hoz. Felerősíti az extraszensz képességeket, megnyitja a tisztánlátást, és a szellemi síkokról a bölcsesség összegyűjtésére ösztönöz. A hagyományok szerint megvéd a varázslattól és a varázslók tréfáitól, viszont megjósolja a jövőt.
Pszichológiailag: a smaragd megerősíti az egyéniséget, hogy felülkerekedjen az életben a balszerencsés helyzeteken. Fokozza azt a képességünket, hogy a legteljesebb mértékben élvezni tudjuk az életet. Jótékony hatással van a klausztrofóbiára.
A smaragd fokozza a szellemi tisztaságot, erősíti az emlékezetet és ösztönzi a mély belső tudást, valamint kiszélesíti a látásmódot. Ez a bölcs kő erősíti a felfogást és az igazságot, megkönnyíti a meggyőző kifejezésmódot. Segít felszínre hozni azt, amit tudat alatt tudunk. Rendkívül jótékony hatással van a közösségen belüli kölcsönös megértésre, és együttműködésre ösztönöz.
Gyógyhatása: A smaragd segít felépülni a fertőző betegség után. Gyógyítja az arcüreget, a tüdőt, a szívet, a gerincoszlopot és az izmokat; nyugtatja a szemet. Fejleszti a látást és méregteleníti a májat. Csökkenti az ízületi gyulladást és a cukorbetegséget. Mérgek ellenszereként használták. Úgy gondolták, hogy a nyak körül viselve a smaragd megakadályozza az epilepsziát. Zöld sugara segít a rosszindulatú betegségek gyógyításában.
Alkalmazása: Viseljük a kisujjunkon, a gyűrűsujjunkon, a szív fölött, vagy a jobb karon! Gyógyítás céljából tegyük a megfelelő testrészre! Ne viseljük folyamatosan, mivel negatív érzelmeket válthat ki. Az átlátszatlan smaragdok nem alkalmasak a mentális ráhangolódásra.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 08:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése