2020. augusztus 26., szerda

KIÁRUSÍTÁS!!! Salomon SPK freestyle sícipő 38-39-es síléc - Jelenlegi ára: 10 500 Ft


A licit tárgya: Salomon sícipő
  
Saját vásárlású sporteszköz, nem lepusztult kölcsönzős!!!
Ausztriában vásároltam a fiamnak néhány évvel ezelőtt, új ára akciósan 179 Euro volt!!! Itt egy link: KATT IDE!
38-39-es (25-ös) méretű, 2 csatos freestyle sícipő. A talpbetét 25, 5 cm hosszú.
A külső héj, és a belső Thermicfit bélés nagyon jól igazodik a lábhozegy, kényelmes, meleg bélelt bélés, amely biztosítja a láb melegét a hideg napon is.
Kényelmes, meleg cipő egész napra.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... mind saját, nem lepusztult kölcsönzős), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 08:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése