2020. augusztus 26., szerda

Clean Hand antibakteriális kézfertőtlenítő gél 250ml - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Új, bontatlan csomagolásban.
Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, amelyet bárhová magával vihet.
Ideális lehet olyan helyzetekben, amikor nincs lehetőség kézmosásra.
Legyen szó tömegközlekedésről, pénzkezelésről, közösségi terek tárgyaival történő érintkezésről, egy pillanat alatt megtisztíthatja és fertőtlenítheti kezét.
A gél a baktériumok közel 99 %-át eltávolítja kezéről, ugyanakkor segít a fertőzések elkerülésében.
- Tubusos kiszerelésben
- Űrtartalom: 250 ml
- Tubus színe: áttetsző
Új formula
Illatmentes
Gyorsan elillan
Kompakt méret
Használható gyermekek kezének megtiszítására is
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Hetente egyszer postázok (péntek - szombat - hétfő), de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik (szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 18:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése