2016. augusztus 27., szombat

ASO FM1500 nagy teljesítményű füstgép + GARI* - Jelenlegi ára: 41 990 Ft

ASO FM1500 nagy teljesítményű füstgép (1500w) + rádiós vezérlő
 
Műszaki adatok:
- Típus: ASO FM-1500
- Teljesítmény: 1500W
- Felfűtési idő: 3 perc
- Tank kapacitás: 2, 5l
- Kilövési távolság: 12m
- Füstmennyiség: 400 m3/perc (a folyadék minőségétől függ)
- Vezérlés: Kábeles vagy rádiós távirányítóval
- LED-es készenlét visszajelzés
- Masszív összeszerelés
- Igényes formatervezés
- Ideális házibuliba, discokba, aulákba, koncertekre
- Méret: 46, 5 x 22, 5 x 19, 5 cm (szé x ma x mé)
- Tömeg: 7 kg
Termékleírás:
Az ASO FM szériás füstgépeit cégünk évek óta forgalmazza. Az egyik legnépszerűbb és legjobb ár/érték arányú füstgéptípus, amely magas fokú megbízhatóságát bizonyította az évek alatt. Egyszerű felépítésű, problémamentes széria. Az FM1500 a gyártó nagyteljesítményű füstgépe. Nagyon jól összerakott strapabíró termék. Kényelmesen szállítható, mobil felhasználásra kiváló. Rövid felfűtési idejének köszönhetően gyorsan használatba vehető. A készenlétet egy visszajelző led jelzi a vezérlőn. Nagy mennyiségű füst előállítására képes, amely jobb minőségű folyadékkal tovább fokozható. Magas sűrűségű folyadékot használva az előállított füst mennyisége akár megduplázódhat a standard folyadékhoz képest. A füstölés intenzív, a kifújt füst kellemes illatú, nem égeti a folyadékot. A műszaki előnyökön túl külsőre is igényes, jól összeszerelt termék. 1500W teljesítményével ideális választás házibulikba, discokba, aulákba, koncertekre.
Füstfolyadék: A füstgépek füstfolyadékkal üzemelnek. Folyadékok különböző kiszerelésben, illatban és sűrűségben érhetők el termékeink között. Sűrűbb folyadékot válaszva csökken a gép fogyasztása, illetve azo nos idő alatt több füstöt állít elő, ! így érdemes minél magasabb sűrűségű és jobb minőségű folyadékot alkalmazni. A füstgépek fogyasztása viszonlag kicsi, egy átlagos buliban, ésszerű használat mellett kb 2-4 dl folyadék fogy el mindössze. Ez természetesen egy átlagos érték, ami függ a füstölés intenzitásától, a gép teljesítményétől és a folyadék sűrűségétől is.
 
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 1 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
1 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket t öbb felületen is hirdetjük, időnként előfordul! hat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
41. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, a ktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 41 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 16:03 . ASO FM1500 nagy teljesítményű füstgép + GARI* - Jelenlegi ára: 41 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése