2022. november 6., vasárnap

Bosch Tenovis Integral 3E I3E telefon alközpont N4A 4x analóg mellékállomási bővítőkártya - Jelenlegi ára: 11 705 Ft

Eladó.
A termékek karbantartva, megtisztítva, kipróbált állapotban kerültek meghirdetésre. Mivel használt termék kerül eladásra apróbb sérülések, hiányosságok előfordulhatnak, ami a funkcionális működést nem befolyásolja. A képeken a hirdetésben szereplő termék látható, illetve több darabos eladás esetén ezek közül egy példány, kérem ezek alapos megtekintése után licitáljon.
Cégtől vásárol, minden megvásárolt termékről ÁFA-s számlát adunk, illetve 1 hónap garanciát biztosítunk a használt termékre. A garancia nem vonatkozik törésből, nem szakszerű használatból, elektromos hálózat hibáiból vagy természeti csapásból (pl.: villám, stb. ) eredő meghibásodásra, nem terjed ki a postázási, szállítási költségekre.
Az aukció végén kérem a nyertes Licitáló email-ben legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot legkésőbb 3 napon belül, illetve a termék és a választott postázási mód költségének árát 8 napon belül szíveskedjen átutalni, ellenkező esetben az adás-vételt meghiúsultnak tekintem és újraindítom az hirdetést.
Minden, a meghirdetett termékkel kapcsolatos kérdésre megpróbálok választ adni, ezek, a leírás és a képek alapján kérek mindenkit, hogy felelősséggel licitáljon, licittörlést ne kérjen!

Jelenlegi ára: 11 705 Ft
Az aukció vége: 2022-10-31 12:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése