2022. április 14., csütörtök

Borbolyavörös valódi bőr fiatalos, elegáns táska - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Borbolyavörös valódi bőr fiatalos, elegáns táska
Erős, vastag, jótartású valódi marhabőrből készült fiatalos táska, melynek szépségét a szín és a forma tökéletes egysége, s a különleges szín adja. Borbolyavörös... élénk vörösesbíbor... izzó galagonyavörös... vörösberkenye... som. A táska fémrészei arany színűek. Azoknak ajánlom, akik szeretik a megszokottól picit eltérő, finom dolgokat. Azoknak, akik nem csak fekete és barna táskákat hordanak, mert színes egyéniségükkel maguk is kitűnnek a középszerű szürkék közül.
Új(szerű), hibátlan darab.
Nem túl nagy, nem túl kicsi; méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas, de színe és fazonja miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk. Jól bővülő, egyterű belsejében minden elfér, amire szükség lehet: iratok, zsebkendő, kulcs, telefon stb. Tágas belső terében egy cipzáros zseb is helyet kapott. Kívül, a táska hátoldalán egy jókora cipzáros rekesz található.
Fülhosszúsága lehetővé teszi, hogy magunkon keresztben átvetve, testtáskaként is viselhetjük. A bélése nagyon szép, irizáló dohánybarna, selyemfényű erős textil. A táska két erős patenttal záródik, erre hajlik rá a kis bőrnyelv.
Szélessége:    20 cm.
Magassága:   20 cm.
Mélysége:        8 cm.
Fülhossza:    130 cm.


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2022-04-15 03:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése