2021. október 26., kedd

A semmitől északra - Liz Kessler - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

A semmitől északra - Liz Kessler
"Muszáj ? az egészet leírnom, különben én magam sem hinném el, hogy mindez valóban igaz.
Tavaszi szünet a nyolcadik osztályban. Elképesztő és képtelen dolgok. Vajon mindez tényleg megtörtént? Már ezerszer mondtam el magamnak, hogy ez képtelenség.
Csakhogy ez mit sem változtat a tényen, hogy az egész igaz. Minden egész pontosan úgy történt, ahogy azt most el fogom mesélni.
Ez a nap is úgy kezdődött, mint bármely más iskolai szünet legelső napja. Apa még az ágyban heverészett a kávéjával és a szombati újsággal. Anyu telefonon beszélt a nagyival. Jamie, a bátyám bent volt a városban, a lemezboltban, ahol már két éve dolgozott szombatonként. Én a szobámban ténykedtem és arra készültem, hogy a barátnőimmel elmegyünk valahová.
A következő három percben az életem legnagyobb dilemmája az volt, hogy melyik öv megy a legjobban az új felsőmhöz, és hogy vajon feltűzzem-e a hajam.
Aztán anyu letette a telefont, és behívott a konyhába. Gyakorlatilag ez volt az a pillanat, amely örökre megváltoztatta az életemet. "
Fordítók: Vízer Balázs
Kiadó: GIRL: IT
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9786155348488
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 200
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 21. 00cm
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**115602785**)]

Jelenlegi ára: 1 050 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 03:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése