2021. január 29., péntek

XBOX ONE - Cyberpunk 2077 - Jelenlegi ára: 15 120 Ft

Cyberpunk 2077
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A Cyberpunk 2077 a CD Projekt RED (The Witcher 3: Wild Hunt) új, nagyszabású, nyílt világú akciójátéka, amely egy futurisztikus nagyvárosban, Night City-ben játszódik. A főhős V, egy törvényen kívüli hacker és zsoldos, akinek a bőrébe bújva kell megszerezned egy különleges kibernetikus implantátumot, amely a mondák szerint örök életet biztosít. A CD Projekt RED minden szempontból új szintre emeli a nyílt világú szerepjátékokat, a Cyberpunk 2077 nagyobb, sűrűbb és összetettebb játék, mint bármi, amit a stúdió eddig készített!
A küldetések megoldásához többféle út vezet. Használhatsz különféle, fejleszthető fegyvereket, hackelési képességeket és kibernetikus implantátumokat, amik a karakter képességeit és statisztikáit növelik. Sokféle ellenséggel kell leszámolnod ? elnyomó megacégek biztonsági őreivel, utcai bandákkal és más, alvilági figurákkal. Minél több küldetést hajtasz végre sikerrel, annál nagyobb lesz a hírneved, így még komolyabb feladatokat vállalhatsz el. A megkeresett pénzt jobb fegyverekre, implantátumokra, járművekre és öltözékekre költheted.
Minden tudásodra és extra képességedre szükséged lesz, hogy megszerezd Night City leginkább áhított implantátumát ? a prototípus chipet, amely örök életet biztosít viselőjének. Ez a küldetés viszont cseppet sem lesz könnyű, hiszen mindenki magának akarja a szerkezetet, és semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék ? akár a te életed árán is. Ez egy olyan kaland, amely megváltoztatja V életét. Hogy milyen arányban, és kivé válik a történet végére, az rajtad is múlik.
Nagyszabású, nyílt világú RPG a The Witcher 3 fejlesztőitől!
Hozd létre saját karakteredet, szabd testre nemét, kinézetét, a hajszíntől a tetoválásokig!
Fejleszd képességeidet augmentációkkal és implantátumokkal!
Izgalmas küldetések, FPS harc és külső nézetes járművezetés.
Hatalmas egyjátékos kampány egy óriási, jövőbeli városban!
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 15 120 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 20:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése