2020. november 27., péntek

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! OLASZ!!! FasaTech homokszűrő medence homok szűrő vízforgató szivattyú - Jelenlegi ára: 32 500 Ft

A licit tárgya: homokszűrő
Újszerű állapotú!!!
Made in Italy!!! olasz gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! Ausztriában vásároltam, mikor kint dolgoztam, új ára 199 Euro volt.
Ha megunta a papírszűrő napi tisztogatását, a víz agyonvegyszerezését, és mégse kellően tiszta a medence vize, akkor Önnek is egy homokszűrőre van szüksége!
FasaTech márkájú 15 kg homoktöltetű szűrő, 200 W-os 4 m3/h cirkulációs kapacitású szivattyúval. Közepes teljesítményű homokszűrő berendezés, akár 20. 000 liter vízmennyiségű medencékhez is.
A váltószelepét elemeire szétszedtem (7. kép), minden tömítést, csúszó és/vagy gumi alkatrész, szigetelést bekentem szilikonzsírral (ezzel a módszerrel megsokszorozhatjuk az élettartamát! ), Csak homokot bele, összeállítani, és el kell indítani!
15 kg 0, 4-0, 8 mm szemcseméretű homok való bele. 6 állású váltószeleppel van ellátva. (1: szűrés, 2: öblítés, 3: keringetés, 4: visszamosás, 5: zárva, 6: leürítés) Ha az áramlás lecsökkent, akkor a váltószelepet a visszamosatás (backwash) helyzetbe állítva, a vízáram irányát megfordítjuk, a homokot átmosatjuk, és a szennyes vizet a leengedő csonkon keresztül távozni hagyjuk. A öblítő (rinse) állásba kapcsoljuk még 5-10 liter víz erejéig, majd a filter állásban újra kezdhetjük a szűrést. Az őszi leeresztéskor én a teljes vízmennyiséget nem leürítő, hanem visszamosató állásban szoktattam a gyepre juttatni, az így átmosatott homok kristálytiszta lesz, és a következő évben ismét használható. Egy töltetet így több szezonon keresztül is használható.   
Van sok más termékem is, például papírszűrőm, medencelétrám, Hayward katica medencefenék tisztítóm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!
 

Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 12:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése