2020. július 29., szerda

Saláta centrifuga/ salátaszárító - Jelenlegi ára: 2 410 Ft


Saláta centrifuga/ salátaszárító
Szereted a friss és ropogós ízletes salátákat? Amennyiben eddig macerásnak tartottad a tisztítását és készítését, ezen túl bármikor pillanatok alatt össze tudod ütni kedvenced.
Készítsd elő professzionális módon a rukkolát, vagy a spenótot könnyed reggelikhez, ebédekhez és vacsorákhoz! A centrifuga segítségével pár perc alatt alaposan meg tudod tisztítani a leveleket.
A szárítónak köszönhetően jobb állagúak és ropogósak maradnak a saláták. Elkerülhetted a zsenge vagy az apró levelek sérülését, amelyet mosás közben okoznál. Gyorsan és könnyedén eltávolítja a szerkezet a felesleges vizet a zöldségről. Így azonnal tálalhatod a salátát, s az öntet is könnyebben beszívódik majd.
Csúszásgátló talpa megakadályozza, hogy használat közben elmozduljon a helyéről. A forgódob kivétele után a tálat használhatod a megtisztított salátalevelek tárolására.
Masszív kialakítással rendelkezik és hűtőbe is helyezhető. Magassága 18 cm, átmérője 26 cm, űrmértéke pedig 4, 75 liter. A termék a készlet erejéig lila és sárga színben kapható.
Technikai információk:
Salátaszárító/saláta centrifuga
Bármilyen salátaféléhez
Mérete: 26 x 18 cm
Űrmértéke: 4, 75 liter
Lila és sárga színben
Könnyen tisztítható
Hűtőbe helyezhető
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 4290 Ft
Akciós ár:
2410 Ft


Jelenlegi ára: 2 410 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 10:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése