2020. június 25., csütörtök

Dogitia - Dogma - DVD Amerikai vígjáték, Kevin Smith filmje, Ben Affleck, Matt Damon - Jelenlegi ára: 205 Ft

Eredeti DVD, némi felületi karccal, de funkcionálisan hibátlan állapotban. Amerikai vígjáték(1999). 5. 1DD eredeti hanggal,  2. 1DS magyar szinkronnal és felirattal. Játékidő:  1 óra 28 perc+extrák. Kép: 16/9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Szereplők:  
Bartleby/Barry
Ben Affleck
Loki/Larry
Matt Damon
Bethany Sloane
Linda Fiorentino
Serendipity
Salma Hayek
Azrael
Jason Lee
Jay
Jason Mewes
Metatron
Alan Rickman
Ismertető:
A mennyből kitiltott két angyal, Loki és Bartleby talál egy kiskaput, hogy visszajuthasson az Égbe, csak ennek az a kellemetlen mellékhatása, hogy az emberiség kipusztul. Két botcsinálta próféta, Jay és Néma Bob, a szép Bethany - aki mindeddig nem is sejtette, hogy Jézus oldalági leszármazottja - és Rufus, a titokzatos 13. apostol összefog, hogy megakadályozza a két holdkóros angyal tervét, és megőrizze Isten Művét.
Kevin Smith, a neves amerikai független filmes rendező (Shop-stop, Képtelen képregény, Jay és Néma Bob visszavág) - aki saját bevallása szerint mélyen hívő katolikus - ebben a formabontó, nagy port kavart filmszatírájában belülről, gátlástalanul csipkelődve veszi szemügyre a szerinte megkövült felekezeteket és kiürült intézményeket, s arra sarkallja őket: tisztán és élettel telve kövessék hitüket.  

Jelenlegi ára: 205 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 03:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése