2019. szeptember 24., kedd

TENERIFE az örök tavasz szigete ! 8 nap félpanzióval 2 főrészére, május-október között !! - Jelenlegi ára: 196 900 Ft


HOVIMA Santa Maria *** Spanyolország Kanári szigetek
Nyaralás Tenerifén, az örök tavasz szigetén! 8 nap félpanzióval 2 fő részére.
A csodás környezetben található szálloda csupán 300 méterre található Playa Fanabe finom homokos partjától.
Tenerifén lehetőség van szinte minden sport kipróbálására, és a szabadidős programok is rendkívűl sokrétűek.
Kiváló elhelyezkedésű szálloda Costa Adeje egyik legkedveltebb részén. Ideális választás pároknak és családoknak egyaránt. Fürödjenek és napozzanak a szálloda medencéjében egy üdítő koktél mellett! Utazzanak Tenerifére, és engedjék, hogy elvarázsolja Önöket a sziget szépsége és változatossága!
Avenida Espana s/N
38660 Costa Adeje - Tenerife
Spanien
Budapestről közvetlen menetrend szerinti járattal közlekedik a Wizz Air Tenerife szigetére. Az út kb. 5, 5 órás. Ha a közvetlen járatra szóló repülőjegy áránál olcsóbban szeretnénk eljutni a szigetre, akkor érdemes megnézni az átszállásos lehetőségeket is. Igaz, így hosszabb lesz az út, de akár a harmadából is kihozható a repülőjegy.
 
Az utalvány tartalma 2 személy részére :
8 nap 7 éjszaka szállás stúdióban, felszerelt konyharésszel, terasszal.
svédasztalos reggeli és vacsora
Wifi a hallban
Medence használat, napozópadok nyugágyakkal, párnákkal és napernyőkkel.
Az utalvány 1 évig érvényes, beváltható május1-október 30 között, előre egyeztetett időpontban, igény szerint intézem a foglalást.
 
A november és március között fűtött kültéri medence mellett egy gyermekmedence is rendelkezésre áll. A kisgyermekeket minidiszkóval és minclubbal várják. A szálloda közös területein ingyenes Wifi biztosított.
A férfiaknak kötelező alakomhoz az illő ruházat viselete a vacsorához (ujjatlan póló nem megengedett és hosszúnadrág kötelező)!  
 
 
A szálloda a Puerto Colon kikötő közelében, 300m-re a La Pinta strandtól található. A szálloda közelében üzletek, éttermek, szórakozóhelyek sokasága található. A Hovima Santa Maria számos stúdióval, apartmannal és lakosztállyal rendelkezik. Minden lakóegységben található: amerikai konyha , szalon, fürdőszoba, telefon , széf ( térítés ellenében), műholdas TV és terasz. A Hotel Santa Maria által kínált szolgáltatások tartalmazzák a következőket: pénzváltás, autóbérlés, kirándulásfoglalás stb. Élvezze változatos svédasztalos éttermünkben a reggelit és a vacsorát. A recepción a strandon és a medencénél használható törölközőket kaphat (kaució és minimális díj ellenében).
Gyerekek a központban: mini-klub, mini-diszkó esténként, speciális animációs programok és sok nagyszerű játék. Napközben a napozóágyakkal, napernyőkkel felszerelt medencénél élvezheti a napsütést. Tenisz, asztalitenisz, biliárd, petanque, társasjátékok, animációs programok várják Önt napközben, este pedig show műsorok, élőzene és speciális szórakoztató programok a gyermekek számára. Éjszaka élvezze az élőzenés előadásokat a szállodában, vagy a közeli szórakozóhelyeken.
Fűtött medence (november-március), gyermekmedence, játékterem, TV-szoba, konferenciaterem, teniszpálya, asztalitenisz és biliárd, számítógép, internetkapcsolattal (térítés ellenében), Wifi a szálloda egész területén (ingyenesen csak a recepción), fodrászat, mosoda (önkiszolgáló)
 
sokkal többet nyújt mint "csak" nyaralást: fantasztikus, izgalmas látnivalók, kirándulási-, és programlehetőségek, és természeti szépségek várják az utazókat.
Tenerife szigete rendkívül népszerű turistacélpont, évente 5 millióan keresik fel, ezzel a Kanári-szigetek leglátogatottabb tagja. Európa egyik utolsó paradicsomának tartják, fantasztikus túrákra csábít, és a sziget elsőrangú búvárkodási célpont is, Tenerifén számos lenyűgöző szépségű, egyedülálló természeti képződmény található. Júliusban és augusztusban délen 28, Santa Cruzban 29 fokos legmagasabb átlag napi hőmérsékletet mérnek. Tenerife az örök tavasz szigete.
Costa Adeje délnyugati nyaralóhely, Las Americas és Los Cristianos mellett, azokkal teljesen egybeépülve. Turistaváros, apartmanházakkal, szállodákkal, kávézókkal és éttermekkel. "Felső kategóriás" nyaralóhely, négy és öt csillagos szállodákkal.
Számos, jól felszerelt, családoknak ideális homokos strand található Costa Adején, és itt van a fantasztikus Siam Park nevű aquapark. Az aquaparkon kívül is megszámlálhatatlan vízi sportolási és szórakozási lehetőség várja a nyaralókat, az éttermi választék is elég nagy.
Costa Adeje-t a következő buszok kötik össze Tenerife többi részével: 110, 111, 343, 450, 467 és 477.
 
 
Tenerife Strandjai
Az Európai Unió felmérése szerint Tenerifén találhatók Európa legtisztább strandjai. A szigeten a strandok természetes formájukban vulkanikus eredetű fekete homokosak, az aranyhomokos strandokra a Szaharából szállítottak homokot.
 
Siam Park
Sokak véleménye szerint, illetve több lista alapján is a világ legjobb aquaparkja, és az biztos hogy Európa legszebb vízi vidámparkja a 2008. szeptemberében megnyitott, Adeje településen található Siam Park. Az aquaparkot, a különösen izgalmas csúszdák és vízi attrakciók mellett igen hangulatossá teszi remek, ízléses tervezése, a "thai téma": az építészet, a trópusi növények, a szemet gyönyörködtető díszítés, a hangulat.
A belépőjegy 2018-ban 35 EUR, 3-11 éveseknek 24 EUR. Nyitva tartás május és október között 10: 00-18: 00, míg november és április között 10: 00-17: 00 között. Los Cristianosból, Playa de las Americasból és Costa Adejéből ingyenes busszal ide lehet jutni.
 
 
 
A Teide 3718 méteres magasságával Spanyolország legmagasabb hegye, amelyről lélegzetelállító kilátás nyílik az egész szigetre. A csúcsra való látogatás, vagy más túra a nemzeti parkban a tenerifei nyaralás egyik legmaradandóbb élménye lehet. Ez Spanyolország leglátogatottabb természeti látnivalója. Teide csúcsra libegővel juthatunk fel. A "lenti" (2350 méter magasan lévő) libegőállomás autó mellett tömegközlekedéssel is elérhető: Costa Adejétől, Playa de Las Americasból, és Los Cristianosból a 342-s, míg Puerto de La Cruzból 348-as busszal.
A Teidétől délre található egy gigantikus, holdbéli táj a Las Canadas kráterrel. Amíg délen a legnagyobb üdülőparadicsomok homokos strandokkal csábítják a fürdeni és pihenni vágyókat, addig a háttérben a sziget hófödte jelképe magasodik lélegzetelállítóan; színpompás növényvilág borítja a sziget északi részét, ahol hatalmas pálmaültetvények, buja virágoskertek, gondozott parkok, erdők és egyedülálló növényzet párosulnak. Szinte érintetlenül tárul elénk a Teno- és az Anaga-hegység.
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 196 900 Ft
Az aukció vége: 2019-10-11 04:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése