2019. június 29., szombat

Nokia 6.1 (2018) Dual Sim 32GB LTE White EU - Jelenlegi ára: 54 225 Ft

Nokia 6. 1 (2018) Dual Sim 32GB LTE
 
NOKIA 6. 1 (2018) 32 GB DUAL SIM
Képernyő: 5. 5 "
Qualcomm Snapdragon 630 (8 mag, legfeljebb 2, 20 GHz-ig)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 8. 1 Oreo
A kamera: 8. 0 Mpix - első, 16. 0 megapixel
Akkumulátor: lítium-polimer 3000 mAh
 
 
NOKIA 6. 1 (2018)
 
 
A Nokia 6. 1 egységes formatervezése egyetlen alumíniumblokkból készült.  Az okostelefon elülső része egy 2, 5D-s üvegpanel, amely védi az 5. 5 "-os Full HD kijelzőt.  A képernyőt minimalista, lekerekített sarkok veszik körül, melynek széleit egy finom aranyszínű vonal jelzi.  Ezt a motívumot megismételték az ujjlenyomat-olvasó körül elhelyezkedő gyűrűkkel és a kamera 16 megapixeles objektívjével.  Ennek eredményeképpen a Nokia 6. 1 kiemelkedően egyedülálló és elegáns új designjával.
 
 
 
 
TÖBBFELADATOS TELJESÍTMÉNY
 
 
A Nokia 6. 1 lehetővé teszi, hogy egyenként futtasson több alkalmazást, és azonnal váltson közöttük.  Ne veszítse el a likviditást, hiszen a egy modern Snapdragon 630 processzor adja az alapot ehhez. RAM kapacitása 3 GB, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes működését még a legigényesebb alkalmazásokhoz is.  A Nokia 6. 1-nek van egy 3000 mAh-es akkumulátora gyors töltési funkcióval.  Ezzel 30 perc alatt feltöltheti a sejtek kapacitásának 50% -át, ami elegendő a munkanap hátralévő részére.
 
 
 
 
16 MP KAMERA ZEISS OBJEKTÍVVEL
 
 
A Nokia 6. 1 készülékkel részletes fényképek készíthetők természetes színekkel, a napszaktól függetlenül.  Ennek oka a f / 2. 0 objektívvel ellátott 16 megapixeles kamera és a legendás ZEISS optika, melynek köszönhetően több fény érkezik az érzékelőhöz.  Ennek eredményeként a 4K-ban készített fotók és a filmek sem igényelnek további retusálást.  Ráadásul a képek nagyításával, kivágásával és szerkesztésével minőségromlás sem várható.
 
 
 
 
KÉT KAMERA FELVÉTELE EGYSZERRE
 
 
Készítsünk egy gyönyörű selfie-t a 8 megapixeles Nokia 6. 1 kamerával.  A nagyméretű, 1, 12 ? m-es pixelek és a f / 2, 0 nyílással ellátott objektívek több fényt fognak fel, és a legkisebb részleteket is kihozzák a képből.  Ez azt jelenti, hogy az alacsony megvilágítás nem akadályozza meg a tökéletes portré készítést.  Az okostelefon további előnye a kettős látó mód, amellyel mindkét kamerát egyszerre használhatja.   
 
 
 
 
OZO AUDIO TECHNOLÓGIA
 
 
A Nokia 6. 1 két mikrofont kapott OZO Audio technológiával.  A felvételek tisztaságát, a zaj csökkentését, a torzítás minimalizálását és az általános hangminőség javítását szolgálja.  Ennek eredményeként a rögzített anyagot a felvétel időpontjában hallhatja.  Az OZO Audio technológia javítja a beszélgetések minőségét, melynek köszönhetően a beszélgetőpartner tisztán hallja Önt, még akkor is, ha zajos környezetben tartózkodik.
 
 
 
 
A NOKIA 6. 1 EGY TISZTA ANDROID VERZIÓVAL
 
 
A Nokia 6. 1 a tiszta Android 8. 1 Oreo rendszer alapján működik.  Ezek a kiegészítések, jelentősen javították az okostelefon stabilitását és sima működését.  Az átfedés nélküli felület átlátható és intuitív a használat szempontjából, ami pozitívan befolyásolja a szolgáltatás minőségét.  
A tiszta rendszer rendszeres Google frissítéseket is jelent, amely javítja a biztonságot és hozzáférést biztosít a legújabb innovációkhoz.  Az egyikük a Google Asszisztens - az Ön intelligens segítője, aki emlékeztet a fontos találkozókra és dátumokra, ezáltal elősegítve a mindennapi feladatokat.
 
 
 
 
NOKIA A VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA
 
 
A Nokia okostelefonokat a Google Android Enterprise Recommended tanúsítja.  Ez a fontos megkülönböztetés megerősíti egy megbízható márkát.  Garantál továbbá:
Az Android One havi biztonsági frissítéseinek elérése (36 hónapig)
Kompatibilitás a flottakezelési megoldásokkal (mobil eszközkezelés)
Az operációs rendszer frissítése és az Android Enterprise innovációk 24 hónapig.
 
 
 

Jelenlegi ára: 54 225 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése