2019. február 28., csütörtök

B10/2 Babaruhák kislánynak és kisfiúnak egyaránt,kb.6-24hó!!!VÁLOGASS KEDVEDRE! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A feltüntetett ár mindig 1 képre érvényes. Tehát, ha az adott képen 1 ruha szerepel, akkor 1db ruha kerül ennyibe, ha az adott képen 3 vagy 5db van, akkor annyi kerül a feltüntetett összegbe!
A képen minden információ szerepel az adott termékről.
MIELŐTT leütnéd, a KÉRDEZZ AZ ELÓDÓTÓL fülnél jelezd, hogy melyik terméket szeretnéd megvásárolni és csak utána üssed le KÉRLEK!
Így a következő vásárló is látja, hogy az adott termék elkelt, de természetesen igyekszem a lehető lerövidebb időn belül törölni is a képet.
A VATERA az elsődleges eladási helyszínem, de a termékeket máshol is hirdetem. Ha eladásra kerül más oldalon, akkor is próbálom gyorsan törölni, de minden bizonnyal elő fog fordulni olyan is, hogy az idő rövidsége miatt ez nem sikerül. Törekszem a gyorsaságra, az odafigyelésre, hogy mindig csak a ténylegesen meglévő termékeket hirdessem!!!
Van olyan termékem, amit 1. re fix áron próbálok meg értékesíteni. A fényképen így szerepel a termék fix ára is. 1ftról induló licit esetén ez ugye tárgytalan, de ilyenkor már nem foglalkozok a fénykép átszerkesztésével.
Az 1Ftos termékek lejárata minden hónapban 3. a!
Az 1Ftos termékek fizetési határideje MINDEN esetben 10. e!
Ha 10. e hétvégére esik, akkor a fizetési határidő hétfő!
6. án és 8. án minden addig nem fizető vásárlónak kiküldöm a fizetési emlékezetőt!
Legfőképpen gyerekruhát teszek fel, így a hónap legelején érkező családi pótlékból, gyedből, gyesből, aki akarja ezt ki tudja fizetni. A fizetéseket 10. éig mindenki megkapja, így ettől tényleg NEM TÉREK EL!!!
Aki ezt nem tudja betartani, annak megköszönöm, ha inkább mástól vásárol, mert én már belefáradtam a folyamatos kifogásokba, időhúzásokba, állandó betegségekbe, "kórházbanvoltamokba", a szomszéd vette, a gyerek licitált véletlenül, nyaralni voltam, pont most, pont ugyanilyet kaptamokba.
Minden hónap 12. napján leülök és végigírom a negatívokat, akkor is ha csak 1Ft volt, akkor is, ha a világ legklasszabb kifogását álmodja meg valaki!
A vatera szabályzata szerint a fizetési határidő 1 hét. Én viszont megkérek minden Kedves Nézelődőt/Vásárolni Szándékozót, hogy lehetőleg csak akkor üsse le a termékeket, ha ténylegesen van rá pénze és napokon belül ki is fizeti!
Termékösszevárás MAXIMUM 2 hét, de ekkor is részutalást kérek!
Rózsaszín csekket nem fogadok el, se bankba, se házhoz!
Ha valaki csak bankba tud befizetni, (nem utalni bankon keresztül, hanem befizetni) azért a bank levon tőlem 200Ftot (ez a legtöbb banknál így működik), ennek a költségét nem szeretném én fizetni. Így ha valaki csak befizetni tud, ezt a 200Ftot kérem kalkulálja hozzá.
A pénz beérkezését a vatera rendszerén keresztül jelölöm, jelzem feléd, külön e-mailben nem!
A postázást értékeléssel jelzem a vatera rendszerén keresztül, külön e-mailben nem.
Azt a terméket, ami belefér az 500grammos súlyhatárba postán maradó, ajánlott levélként is el tudom küldeni. Ennek díjáról érdeklődj nyugodtan!
Az eladásra szánt termékeket nem az otthonomban tárolom és általában csak hétvégén van lehetőségem elmenni és összeszedni őket. Mivel rengeteg a leütöm és mégse fizetem ki féle vásárló, így én csak akkor rakom össze a csomagot, ha már a bankszámlámon van a termék ára. Tehát azokat a termékeket tudom hétfőn elpostázni, ami pénteken bankzárásig befizetésre kerül és az én számlámon is megjelenik.
További postázási nap is lehetséges, de a hétfő az ami 100%, kivéve ünnepnap!
Panaszkezelés:
Előre egyeztetés után a visszapostázás költségét a vevő fizeti, a további panaszkezelést, esetleges pénzvisszafizetést pedig megbeszéljük.
Nagyon-nagyon köszönöm!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 05:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése