2017. november 30., csütörtök

Infamous PS3 - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó a képeken látható ps3 játék.   A játék eredeti, de használt.
A ps3 játékokat, amiket árulok a ps3 konzol mellé kaptam ajándékba, amit szintén használtan vettem. Amiket árulok, azért árulom, mert vagy már kijátszottam PC-n vagy egyáltalán nem a zsánerem, igy nekem csak a helyet foglalják.
A játékok árai fixek, de értelmes ajánlatokat meghallgatok! Ilyen például, ha több játékot veszel, akkor a postaköltséget esetleg elengedem vagy, ha a drágább játékok közül veszel esetleg választhatsz hozzá egy 2000ft alatti játékot stb...   Ha adsz egy ajánlatot és elfogadom, akkor annak megfelelően külön feltöltöm az oldalra úgy, ahogy megegyeztünk és utánna tudod leütni. Az ajánlatokat leütés elött tudom elfogadni, mert akkor tudom megváltoztatni az aukciót. Ez azért fontos, mert a vaterának is fizetnem kell. Nem mindegy, hogy 10000ft-ból kell valamenyi %-t befizetnem vagy 5000ft-ból. Kérlek ezd vedd tudomásul.
A nem értelmes ajánlatok, amik nem érdekelnek pl: "Van fél disznóm! Csere nem érdekel? " vagy "Van 3 db használt alu felnim zsigulira, nem érdekel? "  Az ilyen ajánlatokkal légyszives kimélj meg! Csere csak 3 játékra lehetséges Life is Strange, Heavy Rain, Beyond of two soul. Más nem nagyon érdekel.
Postázásra több lehetőség is van. 1 játék esetén ajánlott levélként tudom küldeni legolcsobban. kb 600-700ft körül van max.
Ha több játékot veszel, akkor mpl csomagként tudom küldeni házhoz vagy postára. 750-950ft között van.  


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 15:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése