2017. július 23., vasárnap

Összecsukható szék, hűtőtáska és hátizsák - Jelenlegi ára: 12 830 Ft

Amikor a tengerparton fekszel, gyakran hallod “ egy sör-egy Euró. Többször elhangzik ez egymás után… de te túl fáradt vagy ahhoz, hogy kivegyél egy pénzérmét és vegyél egy sört.
És amikor az árus elmegy, haldoklasz a szomjúságtól, és túl késő van ahhoz, hogy rendelj egy italt. Aztán körül nézel, és meglátsz egy halom embert, hűtőtáskával, és máris sárgulsz az irigységtől. Aztán pedig ezt mondod magadnak: ‘ Legközelebb felkészültebb leszek! ’
Bemutatjuk a 3 az 1-ben Sit Cool-t! A 3 az 1-ben Sit Cool egy divatos összecsukható szék, mely hűtőtáskaként és hátizsákként is használható. A 3 az 1-ben Sit Cool ideális kirándulásokhoz, kempingezésre, strandra, uszodába, stb.
A 3 az 1-ben Sit Cool ellenálló fém szerkezetű, párnázott üléssel. A 3 az 1-ben Sit Cool a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja, és kis helyet foglal. A 3 az 1-ben Sit Cool 40cm magas.
A hűtőtáska lehetővé teszi, hogy italos dobozaid órákig hidegek legyenek. A 3 az 1-ben Sit Coolban 18 italos doboz, vagy több 1. 5 l / 2 l-es palack tárolására alkalmas. Ezen kívül a hátizsák két extra zsebbel rendelkezik, melyek tökéletesek a kártyák és a pénz, vagy egyéb eszközök, mint például a mobiltelefon, tablet, vagy akár kisebb magazinok tárolására.
A 3 az 1-ben Sit Cool szállítása nagyon egyszerű. A 3 az 1-ben Sit Coolt hátizsákként is használhatod. A 3 az 1-ben Sit Cool két párnázott pántja segítségével a hátadon is viheted, vagy a kezedben is foghatod kis fülének köszönhetően.


Jelenlegi ára: 12 830 Ft
Az aukció vége: 2017-08-13 20:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése