2017. június 25., vasárnap

Most nyilt THERMÁLHOTEL BALANCE****Lenti 8n fp - Jelenlegi ára: 174 900 Ft


 
 
8 nap 2 fő részére "Lenti Inkluzív" szolgáltatásokkal
A Thermal Hotel Balance**** 2016. június közepétől várja a vendégeket. Épületét fedett folyosó köti össze a több medencét, és wellness-szolgáltatások gazdag választékát kínáló Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal, ahol a vendégek a fürdő szolgáltatását korlátlanul élvezhetik.
Négyemeletes épületében összesen 94 egyedi kialakítású szoba található. Minden szobához minibár, széf, tv és légkondicionáló berendezés tartozik. A tágas standard és a superior szobák mérete pótágy, és gyermekágy elhelyezését is lehetővé teszi. Minden szobánkhoz ? 6 db standard szoba kivételével - erkély is tartozik.
Az extra igényekkel érkező vendégeinket a legfelső emeleten két luxuslakosztály várja, melyekhez nagy terasz és azzal egybenyitható, körpanorámás télikert tartozik saját jacuzzival.
A szálloda szolgáltatásait a földszinten bár, gyermekjátszó és csomagraktár gazdagítja, több részre osztható konferenciatermünk 260 fő befogadására alkalmas. Rendezvényekhez választható a 250 férőhelyes, szekcionálható étterem is.
Akinek éppen nincs kedve a nyüzsgő fürdőhöz, a negyedik emeleten kialakított szállodai wellnessrészlegen kényeztetheti magát, itt pezsgőfürdős élménymedencét, négy különböző szaunát állítottunk a stresszoldás szolgálatába, masszázsok széles választékát kínálva.
A szállodaberuházással egyidejűleg a szomszédos fürdő szolgáltatásait új élményelemekkel fejlesztettük. A gyerekeket csúszdás élménymedence és egyéb játékelemek, valamint a legkisebbek számára elkülönített terület várja. A meleg vizes élménymedencében masszázságyak, buzgárok, nyakzuhany, pezsgőülőke ígér ellazulási lehetőséget.
Bízunk benne, hogy a Thermal Hotel Balance határközeli fekvése révén jó bázist kínál a közeli magyar, szlovén, horvát és osztrák attrakciók felkereséséhez is.
A licitált ár a következő "Lenti Inkluzív" szolgáltatásokat tartalmazza 2 személy részére:
? 8 nap 7 éjszaka
? Egy pohár Lenti-Prosecco üdvözlő koktél
? Vital-Büfé reggeli friss, bio termesztésű termékekkel
? 4 fogásos választásos menüvacsora
? korlátlan belépő a Lenti Termálfürdőbe - A termálfürdő szabadtéri és fedett medencéinek, az új fedett élményvilág (csúszdás élménymedencék, pezsgőfürdő, melegvizes élményfürdő), és a szállodai önálló SPA részleg (élménymedence, finn-, aromaszaunák, gőzkabin) korlátlan használata
? Széleskörű wellness- és aktív program - heti órarend szerint
? Lenti fürdőtáska, puha nagy törölközővel, fürdőköpennyel és fürdőpapuccsal megtöltve (a tartózkodás idejére)
? A szálloda saját wellness részlegében széles választékú tea - bár és friss gyümölcs várja a vendégeket
? Térítésmentes WLAN internet használat
? Térítésmentes parkolóhely
Külön fizetendő: idegenforgalmi adó 350, - Ft / fő / éj
Érvényes: 3 évig
Az utalvány pénzre nem váltható, kiemelt időszakokban nem használható fel.
Szobafoglalás: A szobafoglaláshoz előzetes bejelentkezés, és írásbeli foglalás szükséges az utalvány egyedi számával.
Fizetési határidő 5 nap, licitet nem törlök.
Az utalvány német nyelvű.
reális értéke 656 euró
2 személy kényelmes elhelyezésére kétágyas, erkélyes superior szobáinkat ajánljuk. 28 m2-es alapterületük pótágy vagy gyermekágy elhelyezését is lehetővé teszi.
Felszereltség:
zuhanyzós fürdőszoba,
minibár,
széf,
televízió,
légkondicionáló,
erkély
 
 
Az erdei kisvasút 32 kilométer vonalon közlekedik májustól szeptember végéig a hét minden napján, a téli időszakban pedig külön igényelhető.
A környéken 36 kilométernyi kiépített kerékpárút és további 80 kilométer kerékpározható útvonal várja a kerekezés szerelmeseit. A környéken emellett gokartpálya és horgásztavak is szolgálják az aktív kikapcsolódást.
A Lentitől alig 10 kilométerre található Szécsisziget Vízimalom-múzeum és Bivalyrezervátum kínál érdekes látnivalót, míg a közeli Szentgyörgyvölgyön a tájegység népi fazekasságának legszebb munkáit lehet megcsodálni. Az ugyancsak közeli Budafai Arborétum a hazai növényvilág gazdag tárházát mutatja be a botanika iránt érdeklődőknek.
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 174 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 00:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése