2016. június 27., hétfő

beamz 3 Some CL, átlátszó, LED fényhatás készle... - Jelenlegi ára: 50 990 Ft


beamz 3 Some CL, átlátszó, LED fényhatás készlet, 5 részes, T-panel, 171 RGBW LED diódák
Termékkód: 10028247
A beamz 3 fényhatás készlet minden unalmas party helyiséget pillanatok alatt pulzáló táncparketté varázsol. Plug & play használatának, stílusos, transzparens formatervezésének köszönhetően a kezdők számára is alkalmas LED készlet több mint alkalmas a hangulatos aláfestéshez. Zenével és automata módon is vezérelhető, így fényvetítések egész sora készen áll arra, hogy a laikusok is letegyék az alapokat eseményeikhez. Minden egységet beállíthatunk más-más irányba (forgathatjuk és billenthetjük), hogy kialakítsuk az optimális atmoszférát. A berendezés három mozgékony, összesen 171 RGBW színspektrumú LED diódás LED moonflower fényhatással és robusztus fém T-rúddal rendelkezik. Minden fényhatás egymástól függetlenül forgatható, billenthető, így optimális megvil ágítást hozhatnak létre. A T-panel állványra is szerelhető. Arra való tekintettel, hogy alacsony az elektromos energiafogyasztása, a LED diódák élettartama hosszú és egyszerűen használható, a beamz 3 Some fényhatással estélyeket, karaoke eseményeket, kis bárokat és klubokat, valamint családi ünnepségeket világíthatunk meg.
Fő jellemzők:
Hármas LED moonflower készlet 171 RGBW LED diódával Lámpák tartója forgatható és billenthető, az optimális megvilágításért Automata és zenével vezérelt üzemmód a beépített mikrofon segítségével Egyszerű beállítás és használat a praktikus T-panelnek (tartógerenda) köszönhetően A 35 mm-es standard karimának köszönhetően praktikusan állványra szerelhető Műszaki paraméterek:
Hang érzékenysége állítható Program gyorsasága állítható LED diódák: 27 x fehér, 36 x piros, 54 x zöld, 54 x kék Anyag: műanyag, fém Szín: átlátszó Hosszú élettartam Alacsony! hőtermelés Alacsony energiafogyasztás Magas fényhatékonyság Előbeállított programok Biztosíték Fogyasztás: 40 W Áramellátás: AC 220-240 V, 50/60 Hz Küldemény tartalma:
1 x berendezés 1 x hálózati kábel 1 x állvány menet Használati útmutató Termék méretei:
61 x 31, 5 x 10, 8 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: kb. 3, 25 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 50 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . beamz 3 Some CL, átlátszó, LED fényhatás készle... - Jelenlegi ára: 50 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése