2016. május 31., kedd

the T-AMP TA-1050 MK-X végfok erősítő 2x525w+GARI* - Jelenlegi ára: 118 990 Ft

the T-AMP TA-1050 MK-X végfok erősítő 2x525w, Bridge: 1x800w
Műszaki adatok:
- Teljesítmény 4 ohm: 2x525w
- Teljesítmény 8 ohm: 2x350w
- Teljesítmény 8 ohm BRIDGE: 1x800w
- Max teljesítményfelvétel: 1610 w (7A)
- Damping factor (8 ohm, 1kHz): 1: 300
- Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20kHz
- Stereo, Bridge (híd), Paralel üzemmód
- Kapcsolható Lift/GND
- Bemenetek: XLR mama, 6, 3 Jack
- Kimenet: Speakon, tekerős banándugó
- Teljes körű védelem
- Dual felépítés
- Oldalanként független hűtőborda és ventilátorok
- Nagy méretű toroid trafó
- Méret:  483 x 103 x 475 mm (szé x ma x mé)
- 2 Unit magas
- Tömeg: 16, 4 kg
- Komolyabb felhasználásra, discoba, koncertekre tervezve
Termékleírás:
A főleg kedvező áraitól és magas minőségétől ismertté vált német T-AMP termékek az MK Discotechnikának köszönhető! en, 3 év magyarországi garanciával, hazai forgalmazótól vásárolhatók meg. A gyártó 1990-es megalapítása óta az egyik legnagyobb európai beszállítóvá nőtte ki magát. Erősítőire nem csak magas megbízhatóság és kedvező ár jellemző, de teljesítményben is felülmúlja a többi gyártó hasonló árkategóriájú termékét.
A T-AMP TA szériája a gyártó ipari felhasználásra tervezett sorozata. A szériában található erősítők megtervezésekor a gyártó az egyszerűséget és kiemelkedő teljesítményt vette figyelembe, az erősítők minden eleme jelentősen túl van méretezve. A szériának összesen öt tagja van, TA450 (2x200w), TA600 (2x300w), TA1050 (2x525w), TA1400 (2x700w), és TA2400 (2x1200w). Tudásához és a felhasznált anyagokhoz képest ára igen kedvező. A végfok felépítése oldalanként független, csak a nagy méretű toroid trafó a közös, mindkét oldalnak saját hűtőbordája és elek! tronikusan vezérelt ventilátoros hűtése van. Sztereo, Pa! ralel és Bridge (híd) üzemmódban egyaránt használható. A megbízhatóságra a teljes körű védelem mellett a túlméretezett alkatrészek jelentik a legnagyobb garanciát, a terméket ésszerű körülmények között lényegében nem lehet túlhajtani. Maximális teljesítményfelvétele igen magas, így hangja erőteljes mélyeknél sem csuklik meg, mélyládák és nagyobb hangrendszerek hajtása sem jelent neki problémát.   Dinamikus, erőteljes hangzás jellemzi, mellyel kiemelkedik a többi gyártó hasonló árú terméke közül. Damping Factor-a (csillapítási tényezője) kiemelkedően magas. A T-AMP TA szériáját elsősorban azoknak ajánljuk, akik az egyszerűen felépített, túlméretezett analóg erősítőkben bíznak, a megbízhatóságot és nagy teljesítmény keresik. Komolyabb felhasználásra, zenekaroknak, hangosításokra, koncertekre, discokba egyaránt ideális választás. Sem hangminőségben, sem teljesítményb! en nem fog csalódást okozni. 3 év teljes körű magyarországi garanciával, hazai szervizháttérrel értékesítjük.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES!
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkan! apos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
118. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
k! everő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 118 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-21 20:48 . the T-AMP TA-1050 MK-X végfok erősítő 2x525w+GARI* - Jelenlegi ára: 118 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése