2016. március 27., vasárnap

Gyerek nyomkövető okosóra és mobil utánvéttel is! - Jelenlegi ára: 9 200 Ft


" Gyerek őr " okosóra GPS nyomkövető  és Bluetooth funkciókkal !  Kíváló ajándék, amely a gyerekeknek örömet, a szülöknek pedig nyugalmat okoz!
Termék- és vételár-visszafizetési garanciával!
Főbb tulajdonságok:
Kétirányú telefonálás: A szülők hívhatják a gyereket az órán keresztül, aki szintén felhívhatja szüleit. Csak 3 másodpercig nyomnia kell az 1 - es, vagy 2 - es SOS gombot, s máris beszélhet a két előre programozott szám egyikével!
Pontos hely meghatározás: GPS és GSM helymeghatározás, amely folyamatosan mutatja az óra - vagyis a gyerek - helyzetét a szülőknek.
Pontos idő kijelzése: idő automatikus szinkronizálása műholdon keresztül
“ Elektronikus kerítés” : Ezzel a funkcióval kijelölhető egy terület, amelynek középpontjában az óra van és amikor a gyerek elhegyja ezt a területet, az alkalmazás azonnal riaszt, az óra pedig SMS! üzenetet küld a szülő telefonjára.
Távfigyelés: Az óra nagy érzékenységü mikrofonja folyamatosan közvetíti a környezet hangjait, amikor a gyerek veszélybe kerül és segítséget kér.
Négysávos GSM rendszer: 850/900/1800/1900 MHZ, így a világon mindenütt müködik - természetesen valamennyi magyarországi hálózat SIM kártyájával is korlátozás nélkül.
SOS gomb: 3 másodpercig történő megnyomása után az óra váltakozva hívja a család legfeljebb 3 darab előre beállított számát.
GPS nyomkövetés: 3 hónapra visszamenőleg rögríti a megtett utvonalakat.
A GPS kikapcsolható: a hosszabb müködési idő érdekében
Lépésszámláló: Megmutatja a megtett távolságot
Főbb Jellemzők:
A termék neve: GPS Tracker Watch - GPS Nyomkövető Óra
Tipus: W5 Q50
Kijelző: 1 inch - 25. 4 mm. átmérőjü LED kijelző
GPS helymeghatátozás pontossága: 10 méter
GSM helymeghatátozás pontossága: 50 - 200 méter
Ak! kumláror teljesítménye: 3. 7V 320m
Méret (óra tok ): 45. 0 *32. 0*13. 0 mm
Memória:  32 MB,
USB Port: Micro USB
Szin: égkék, zöld, rózsaszín Az elérhető színek bármikor változhatnak!
A csomag tartalma:
1 X GPS nyomkövető óra ( nem tartalmaz SIM kártyát )
1 X USB kábel
1 X Kezelési Utasítás 
Valamennyi felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, de kérdezzen a megrendelés Előtt !!! Természetesen az esetleges problémák megoldásában is segítek!
Annak érdekében, hogy ne kelljen negatív értékelést adnom kérek minden vásárolni szándékozót, CSAK AKKOR licitáljon, illetve vásároljon, ha elfogadja a szállítási és fizetési feltételeket és vállalja, hogy az aukció lezárását követően 3 napon belül jelentkezik, valamint 7 napon belül kifizeti a megvásárolt áru ellenértékét - természetesen csak akkor, ha más határidőben előzetesen nem álla! podunk meg! Ha utánvétellel kíván vásárolni, ezt a szándékát előzetesen jelezze üzenetben!


Jelenlegi ára: 9 200 Ft
Az aukció vége: 2016-03-30 21:12 . Gyerek nyomkövető okosóra és mobil utánvéttel is! - Jelenlegi ára: 9 200 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése