2015. december 28., hétfő

Dracaena Draco "Sárkányvérfa"m!1db.RITKA!200ft-ról - Jelenlegi ára: 200 Ft

Dracaena Draco "Sárkányvérfa"magok! 1dbRITKASÁG!!
A licit 200 ft-ról indul a legmagasabb licit viszi a terméket, mindössze 5napig fut az aukció, tehát gyors lefolyású hamnar hozzájut termékéhez!!
Kanári-szigetekről származó Dracaena draco, ha törzsét megsértjük, piros nedv - a bennszülöttek szerint sárkányvér - szivárog belőle, innen kapta nevét is. Illatos, krém fehér virágai kora nyáron nyílnak. Jó szárazságtűrő, de a tavasztól őszig tartó időszakban rendszeres öntözést kíván. A pangó vizet nem kedveli, ezért fontos, hogy kavicsos, homokos, jó vízáteresztő-képességű talajba ültessük.
Nyáron a szabadban tartható, a tűző napra nem érzékeny. A téli időszakban visszafogottan kell öntözni. Teleltetni szükséges 10-15fok körüli hőmérsékleten!
Magról könnyedén nevelhető, szívós növény és rendkívül hosszú élettartamú fa, amely környezetéhez gyorsan alka! lmazkodik.
Szoliterként dézsában érvényesül a legjobban!
Az ár 1db-ra magra vonatkozik!
Bővebb információért kérdezz bátran!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2016-01-05 09:26 . Dracaena Draco "Sárkányvérfa"m!1db.RITKA!200ft-ról - Jelenlegi ára: 200 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése